Et godt liv med Endometriose – gennem kost, motion og mindfulness

Et godt liv med Endometriose – gennem kost, motion og mindfulness er en komplet guide til, hvordan man kan leve et godt liv med endometriose. Bogen klæder dig på til at blive ambassadør i dit eget liv, så du kan tage hånd om behandlingen af din endometriose. Bliv klogere på, hvad den kroniske underlivssygdom endometriose er, hvordan den diagnosticeres og behandles, og mindst lige så vigtigt, hvad du selv kan gøre for at håndtere nogle af de udfordringer, livet som endometriosepatient kan medføre.

”Et godt liv med endometriose gennem kost, motion og mindfulness” 2. udgave er kommet som E-Bog.

Køb bogen

E-bogen

Køb bogen hos Saxo som E-bog.
Pris: kr. 79,95

Fysisk udgave

Ønsker du en fysisk udgave af bogen, kan du udfylde formularen her under. Du vil efterfølgende blive kontaktet om alt det praktiske via e-mail - så hold gerne øje med din indbakke og evt. spamindbakke.
Pris: kr. 200,-

MEDLEMSFORDEL: Spar 50%

Bestil folder

Vi har brug for din hjælp! 

Vi vil rigtig gerne have vores foldere spredt ud i hele landet - og det har vi brug for din hjælp til. Vi vil gerne have dem i lægehuse, på sygehuse, biblioteker, uddannelsesinstitutioner, medborgerhuse etc.

Nogle steder har vi erfaring med, at de gerne vil spørges, inden man ligger materiale, så spørg for en god ordens skyld, om det er i orden, at du ligger foldere.

Du må også gerne bestille til eget brug til familie, venner, kollegaer…

 

Jeg ønsker at få folder i papirform tilsendt

Få nyhederne fra Endometriose Fællesskabet først

Skriv dig op til Endometriose Fællesskabets nyhedsbrev og få de seneste nyheder og information om aktiviteter direkte i din indbakke.

Nyhedsbrevet udkommer én gang månedligt.