Hverdagen med endometriose

Hvordan håndterer man hverdagen med en kronisk sygdom?

Når man lever med en kronisk sygdom, skal man administrere sit liv og sin dagligdag for at skabe orden i det kaos, som en kronisk sygdom kan medføre. Det handler om at finde sine grænser og holde styr på dem, håndtere de forandringer, der sker i forhold til ens identitet og at balancere, planlægge og prioritere sit liv hver eneste dag. 

På denne side kan du finde redskaber til din hverdag med endometriose, som kan bidrage til større livsglæde. 

 

Rettigheder

Endometriose er en kronisk sygdom. Du kan have ret til f.eks. §56, fleksjob, henvisning til sygehus eller tilskud til p-piller og hormonspiral.

Fertilitet

Ufrivillig barnløshed er en af de mest almindelige symptomer på endometriose. Læs mere og endometriose og fertilitet.

Fagpanelet

Her kommer en samling spørgsmål besvaret af professionelle indenfor hvert deres område.

Min historie

Det er muligt at få en god hverdag på trods af endometriose. Det betyder dog ikke, at vejen dertil altid er ligetil. Læs andre kvinders historier og erfaring med endometriose.

Gode råd

Her finder du 7 råd til symptomer ved endometriose-relateret IBS, idéer til motionsformer og øvelser til at afhjælpe muskelspændinger.

Samarbejdspartnere

Vi samarbejder med en række forskellige læger. Her kan du finde kontaktoplysninger på dem, så du kan få den rette hjælp.

Få nyhederne fra Endometriose Fællesskabet først

Skriv dig op til Endometriose Fællesskabets nyhedsbrev og få de seneste nyheder og information om aktiviteter direkte i din indbakke.

Nyhedsbrevet udkommer én gang månedligt.