Frivillige

Information til Endometriose Fællesskabets frivillige:

Endometriose Fællesskabet er afhængige af hjælp fra frivillige. Vi er nemlig alle frivillige.

Nogle medlemmer hjælper bestyrelsen uden selv at sidde i bestyrelsen. Det kommer lidt an på opgaven, og den frivillige tid, man har til rådighed i sit privatliv.

Det kan nogle gange være en svær øvelse, at alt drives af frivillige kræfter. Der er i øjeblikket ingen faste ansatte, som kan sætte andre i gang. Det giver den frihed, at man som frivillig kan arbejde med de emner, som man er interesseret i, og som man måske har erfaring med. Men det betyder også, at man som frivillig har et stort ansvar for den opgave, man gerne ser udført.

Vi arbejder rent praktisk på den måde, at den gode idé, man har, den deler man med bestyrelsen. Hvis alle syntes, at idéen er god, så kan du videre med den. Måske er første skridt at finde andre, der syntes, at idéen er god, så man ikke skal være alene om at løse opgaven. Hvis man har brug for sparring omkring opgaven kan man altid bruge de andre frivillige.

Har du også lyst til at hjælpe, kan du kontakte frivilligkoordinatoren på anne@endo.dk

Måske sidder du med en god idé eller har et stærkt kompetenceområde?

Vi glæder os til at høre fra dig!

Hvis du laver frivilligt arbejde for foreningen, og i den forbindelse skal deltage i et møde langt fra, hvor du bor, så dækker foreningen billigste offentlige transportmiddel fra hjemmet til mødested. På den måde håber vi, at endnu flere har mulighed for at hjælpe til gavn for udbredelsen af viden om endometriose.

Du får rejsen bevilget ved at henvende dig til administration@endo.dk – inden du rejser.